General

Hvilke effekter kan man få av en kort ballkjole?

Hvilke effekter kan man få av en kort ballkjole? 1

Ulike stiler og typer av ballkjoler gir ofte også ulike effekter og helhetsinntrykk. Basert på hva man er ute etter kan man derfor velge en kjole basert på den eller de effektene man ønsker at kjolen skal kunne gi deg når du bærer den. Her gir vi en kort oversikt over noen av effektene man kan få når man velger en kort ballkjole. Korte ballkjoler kan variere noe i lengde, hvor de aller fleste og vanligste variantene går til noe over knærne, noen stopper like over, eller ved knærne, mens de lengste variantene ofte stopper like under knærne. Man kan derfor også velge blant de forskjellige lengdene man foretrekker og de trenger nødvendigvis ikke å være veldig korte for å ha mange av de samme effektene.

Fremstå som høyere

En av de mest kjente og ønskede effektene blant mange som velger korte festkjoler er deres forlengende effekt. På grunn av kjolens lengde viser man mye ben når man går i kjolen, noe som også skaper en illusjon av at man er høyere enn hva man faktisk er. Har man i tillegg på seg noen høye hæler kan man få en enda sterkere effekt om man ønsker dette. For å få mest ut av effekten bør kjolen gå til over knærne, da dette vil vise mest ben og dermed også ha en enda sterkere forlengende effekt. Dersom man ikke ønsker å fremstå så veldig mye høyere kan man derimot velge en kjole som er noe lengre, eller droppe de aller høyeste hælene.

Ungdommelig uttrykk

Korte ballkjoler forbindes ofte med yngre alder, ettersom det gjerne er de man ser i korte kjoler og skjørt og relativt sjelden godt voksne eller eldre kvinner. Korte kjoler har derfor en ungdommelig effekt og man kan fort gi et inntrykk av at man ser litt yngre ut enn hva man egentlig er, dersom man velger å gå for en kort ballkjole. Synes man at man ser mye yngre ut enn hva man er og heller ønsker å se eldre ut enn sin faktiske alder, kan det derimot være lurt å unngå å velge en veldig kort kjole.

Enkle å gå i

Sammenlignet med andre kjoler er også korte ballkjoler gjerne enklere å bevege seg i, ettersom man slipper unna problemet med å måtte tråkke på kjolen når man går. Skal man gå mye i trapper eller danse mye i løpet av kvelden kan derfor en kort ballkjole være et svært praktisk valg. Noe man bør være obs på er derimot når man skal sette seg ned og reise seg opp, ettersom korte kjoler kan ha en tendens til å vise mer enn man ønsker om man ikke passer på.

Avkjølende effekt

På grunn av at kjolen har mindre stoff og man har mer bar hud, vil man selvsagt også holde seg lettere avkjølt i en kort kjole enn i en lang kjole hvor man er tildekket av mye stoff. Dette kan være en ekstra stor fordel på sommeren, eller om man skal på et ball som avholdes i et varmt land hvor en lang kjole fort kan bli for varm å gå og danse i, i løpet av en hel kveld.

Heather Breese
Heather Breese is a qualified writer who fell in love with creativity and became a specialist creator and writer, focused on readers and market need.

  Miten suunnitella budjetti vanhojentansseihin?

  Previous article

  5 Reasons Every Company Needs Legitimate Employee Branding 

  Next article

  You may also like

  Comments

  Leave a reply

  More in General