Fashion

Hur man klär upp sig för fantastisk dans på en sommarcocktail

Hur man klär upp sig för fantastisk dans på en sommarcocktail 1

Sommaren är en fantastisk årstid. Sommaren är den årstid som svenskarna har i särklass mest känslor kring. Det är lite som om sommaren alltid har en massa ambitioner i sig som man vill ta del av. Sommaren har en stor mängd löften men den är så kort att man aldrig kommer att hinna med allting som man vill och man kommer alltid att känna en stark nostalgi när sommaren är över.

Det man vill hinna med på sommaren är väldigt mycket. Man vill helt säkert gå på lite fina sommarfester och kunna visa upp sig i festklänning men man vill säkert också hinna med en semester med familjen eller varför inte en vecka i en stuga på landet, en tur på en båt i skärgården eller en resa utomlands. Allt detta ska man få in på tio korta veckor och samtidigt ska man hinna med att vila upp sig. Det är inte så lätt att få till allt det där men varje år försöker vi igen.

Vad innebär en sommarcocktail?

En sommarcocktail är en form av fest, eller kanske mer rättvisande – en form av blandning mellan en middag och en fest. Denna blandning beror på att det ofta serveras mat på en cocktail men man sitter inte och äter den. Samtidigt som det också är fest och dans på en cocktail så är det mycket småpratande i sofforna och runt borden. Denna blandning mellan de olika typerna av tillställningar är nog det som gjort cocktailpartyn så populära, eller inte, för de har allt och inget på samma gång. Cocktailpartyn är som ett smörgåsbord, det finns något där för alla smakinriktningar men samtidigt är det inte något distinkt så ingenting på ett cocktailparty går hela vägen, vilket gör att den som inte gillar cocktailpartyn kan beskriva dem som tråkiga halvmesyrer. Smaken är som vanligt delad, men likväl är de populära dessa cocktailpartyn.

När man ska börja planera för festen

När ska man börja planera inför ett cocktailparty? Det är väl den frågan som man alltid ställer sig när man ska på fest. Det går förstås inte att svara på när det är optimalt att förbereda sig men man ska vara ute i god tid, vad det betyder. JJ’s House är en butik som man med fördel kan använda sig av i sina förberedelser, och där bör man vara ute i god tid också eftersom det kan förekomma leveranstider på det man beställer.

Inhämta kunskap om cocktailpartyn

För den som är nyfiken på att lära sig mer om cocktailpartyn finns det väldigt mycket material tillhanda. Man kan börja med att titta på ett par filmer med James Bond. Han brukar alltid delta i minst ett cocktailparty i varje film så där finns det inspiration att hämta. Det går förstås också bra att läsa böcker om vett och etikett men etikett följs som bekant bara när det känns rätt och vissa personer har nog med social status för att aldrig följa etikett.

Heather Breese
Heather Breese is a qualified writer who fell in love with creativity and became a specialist creator and writer, focused on readers and market need.

  5 Must-See Locations for Hiking in Switzerland

  Previous article

  Twój Przewodnik po Symbolice Kwiatów Weselnych

  Next article

  You may also like

  Comments

  Leave a reply

  More in Fashion